Digitale bijeenkomst op 28 september, wat gaan we doen?

Zoals in de notitie over de versterkte samenwerking opgenomen zal er een werksessie georganiseerd worden voor alle AV-leden en griffies over hoe de AV en het IPO-bestuur werken. Met de recente ontwikkelingen en de RIVM-richtlijnen leek het ons niet verstandig met een grote groep bijeen te komen. Deze bijeenkomst zal derhalve digitaal worden georganiseerd op maandag 28 september. Lees hieronder verder als je benieuwd bent naar het programma!

De informele bijeenkomst is voor alle leden van de Algemene Vergadering en Statengriffies. De planning van de bijeenkomst is als volgt: 

Maandag 28 september:

16:30 - 16:40 : Opening

16:40 - 17:15: Wat hebben Prinsjesdag en de APB de provincies opgeleverd?

Strateeg public affairs IPO Susan Cohen Jehoram zal terugblikken op Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen, waarbij gefocust wordt op dit heeft opgeleverd voor de provincies. 

17:15 - 17:55: ''Vraag het aan het IPO''

Hester Menninga, secretaris van het IPO-bestuur en lid van het IPO-MT, zal (digitaal) klaarstaan om al jullie vragen over de processen en procedures binnen het IPO te beantwoorden. 

17:55 - 18:00: Tijd voor een korte pauze voor een toiletbezoek of om koffie bij te vullen  

18:00 - 19:00: Toelichting programmabegroting 2021

Penningmeester Bijl zal een toelichting geven op de programmabegroting 2021. Rob Schouten en Harmen Boeijenk die vanuit het IPO betrokken zijn bij de ontwikkeling van de nieuwe P&C cyclus zullen daarnaast ook in de call aanwezig zijn. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen over de programmabegroting en nieuwe P&C cyclus. 

De jaarvergadering van StatenlidNu zal aansluitend plaatsvinden van 19:00 uur tot 20:00 uur. U heeft hierover een uitnodiging in uw mailbox ontvangen. 

De link naar deze bijeenkomst ontvangt u nog in uw mailbox. Wij hopen u allen te zien tijdens de online bijeenkomst op de 28e! 

Voeg toe aan selectie